Mail ons: info@ibeatyfier.nl

PMU perfect lips

Lips001

PMU Perfect Lips

Heb je geen zin meer om iedere dag lippenstift op te doen? Kies dan voor de PMU Perfect Lips en wordt iedere dag wakker met een mooie kleur op je lippen! Bij deze behandeling worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU machine, waarbij de kleur laag voor laag wordt opgebouwd. Er wordt hiermee een mooie vorm gecreëerd en gecorrigeerd. Deze lippigmentatie zorgt voor gekleurde, optisch vollere lippen en geeft een frisse uitstraling.

de behandeling.

Ik neem ruim de tijd voor een intakegesprek en voortekenen van de lippen. Daarbij wordt er rekening gehouden met jouw wensen en wat het mooiste staat bij jouw gezicht. Samen bepalen we de kleur en vorm, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Wanneer je helemaal tevreden bent met de voortekening starten we met de permanente make-up behandeling. In totaal duurt de afspraak inclusief intakegesprek ongeveer 2 – 2,5 uur. Aan het eind van de behandeling krijg je onze nazorg instructies mee en leggen we uit hoe je de PMU het beste kunt verzorgen. Na 6-10 weken volgt de nabehandeling waarbij we de lippen perfectioneren en de kleur eventueel intenser kunnen maken. De nabehandeling is onderdeel van de gehele Lippigmentatie behandeling en zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. In totaal duurt de nabehandeling 45 minuten.

De lippen zwellen wat op na de behandeling maar dit neem na een paar uurtjes weer af.

PMULIPS01
PMULIPS02

pmu lip enlightenment

Heb je donkere plekken in de lippen en heb je geen zin meer om dit iedere dag te bedekken met lippenstift? Kies dan voor Lip Enlightenment en wordt iedere dag wakker met mooie, egale lippen!

Bij Lip Enlightenment worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU machine, waarbij de kleur laag voor laag wordt geneutraliseerd totdat de lippen egaal zijn opgehelderd. Deze behandeling zorgt voor heldere, egale lippen en geeft een frisse uitstraling.

behandeling proces

Ook voor deze behandeling neem ik de tijd voor een intakegesprek en voortekenen van de lippen en kun je aangeven wat je wensen en verwachtingen zijn.

Tijdens de eerste behandeling focus ik puur op het neutraliseren van de donkere plekken in de lippen. In sommige gevallen zijn het beide lippen, maar in de meeste gevallen gaat het om donkere plekken of is bijvoorbeeld de gehele bovenlip donkerder dan de onderlip. Na de behandeling zul je weggaan met een perzik/oranje gloed, welke binnen 4 weken naar nude/roze zal genezen.

Bij de tweede behandeling kijken we of de neutralisatie van de eerste behandeling voldoende heeft gewerkt. Is dit het geval? Dan kunnen we meteen de uiteindelijke kleur naar jouw wens pigmenteren. Is dit niet het geval, dan zullen we ook tijdens deze behandeling weer de nadruk leggen op het neutraliseren/ ophelderen van de donkere plekken in de lippen.

In bijna alle gevallen is een derde behandeling nodig, omdat het ophelderen van donkere plekken nu eenmaal veel aandacht nodig heeft. Indien we al twee behandeling hebben gebruikt voor het ophelderen, kunnen we tijdens de laatste behandeling kiezen voor onze target kleur, oftewel de kleur naar jouw wensen.

In totaal duurt de afspraak inclusief intakegesprek ongeveer 2-2,5 uur. Aan het eind van de behandeling krijg je onze nazorginstructies mee en leggen we uit hoe je de PMU het beste kunt verzorgen.

Na 6-10 weken volgt de nabehandeling waarbij we de lippen perfectioneren en de kleur eventueel intenser kunnen maken. De nabehandeling is onderdeel van de gehele Dark Lip Enlightenment behandeling en zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. In totaal duurt de nabehandeling 45 minuten.

De lippen zwellen wat op na de behandeling maar dit neem na een paar uurtjes weer af.

EyeBrow02

De Voordelen

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen van Lippigmentatie of Lip Enlightenment?

  • Iedere dag wakker worden met een mooie kleur op de lippen
  • Vergoot optisch de lippen
  • Alle kleuren zijn mogelijk, we mengen alles op maat
  • Blijft gemiddeld 3 jaar zitten
  • Perfect voor dames met vervaagde contouren, bleke lippen of asymmetrie
  • Waterproof lippen, ideaal in de zomer en op vakantie

prijzen pmu PERFECT LIPS